Про організацію обліку дітей дошкільного, шкільного віку.

ДУБРОВИЦЬКА МІСЬКА РАДА ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

10.03.2023                                  м. Дубровиця                    34

Про організацію обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів на території Дубровицької міської ради

  

Керуючись підпунктом 4 пункту «б» статті 32, ст.ст. 52,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 66 Закону України «Про освіту», ст.ст. 8, 18 Закону України «Про повну загальну середню освіту», ст.ст. 2, 6 Закону України «Про захист персональних даних», ст.ст. 4, 5 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», ст.ст. 1, 5 Закону України

«Про інформацію», на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2017 року   №684 «Про затвердження Порядку ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів» (із змінами, внесеними згідно з Постановами Кабінету Міністрів № 806 від 19.09.2018, № 681 від 17.07.2019), з метою забезпечення здобуття громадянами України дошкільної, повної загальної середньої освіти, створення та постійного оновлення реєстру дітей дошкільного та шкільного віку, які проживають чи перебувають на території Дубровицької міської ради, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.    Організувати облік дітей дошкільного, шкільного віку та учнів, які проживають на території Дубровицької міської ради, шляхом створення та постійного оновлення реєстру даних про них.

2.      Призначити відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради відповідальним за створення та постійне оновлення реєстру.

3.      Закріпити за закладами освіти прилеглі населені пункти (села, вулиці), як території обслуговування освітніх закладів ( додаток 1).

4.             Доручити відділу освіти культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради забезпечувати співпрацю зі службою у справах дітей міської ради, відділенням поліції №1 Сарненського РВП ГУНП в

 

Рівненській області при ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів, які проживають на території Дубровицької міської ради дошкільного, шкільного віку та учнів, які проживають на території Дубровицької міської ради.

5.   Обробку та захист персональних даних дітей шкільного віку та учнів, під час їх обліку, здійснювати відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних».

6.         Доручити старості Сварицевицького старостинського округу створення та постійне оновлення реєстру дітей дошкільного, шкільного віку та учнів на території відповідного старостинського округу (села Сварицевичі, села Зелень, села Лісове, села Озерськ).

7.    Доручити старості Селецького старостинського округу створення та постійне оновлення реєстру дітей дошкільного, шкільного віку та учнів на території відповідного старостинського округу (села Селець, села Ясинець, села Лютинськ, села Мочулище, села Острівці, села Крупове).

8.         Доручити старості Трипутнянського старостинського округу створення та постійне оновлення реєстру дітей дошкільного, шкільного віку та учнів на території відповідного старостинського округу (села Трипутня, села Вільне, села Грані, села Залішани, села Кривиця, села Літвиця, села Нивецьк, села Грицьки, села Працюки).

9.   Доручити старості Берестівського старостинського округу створення та постійне оновлення реєстру дітей дошкільного, шкільного віку та учнів на території відповідного старостинського округу (села Берестя, села Соломіївка, села Орв’яниця, села Кураш).

10.          Доручити старості Бережницького старостинського округу створення та постійне оновлення реєстру дітей дошкільного, шкільного віку та учнів на території відповідного старостинського округу (села Бережниця, села Підлісне, села Білаші, села Осова).

11.    Доручити старості Колківського старостинського округу створення та постійне оновлення реєстру дітей дошкільного, шкільного віку та учнів на території відповідного старостинського округу (села Колки, села Порубка, села Заслуччя, села Велюнь, села Загребля).

12.   Доручити старості Залузького старостинського округу створення та постійне оновлення реєстру дітей дошкільного, шкільного віку та учнів на території відповідного старостинського округу (села Залужжя, села Узлісся, села Бережки, села Великі Озера, села Великий Черемель, села Шахи, села Різки).

13.   Доручити начальнику загального відділу Дубровицької міської ради створення та постійне оновлення реєстру дітей дошкільного, шкільного віку та учнів на території міста Дубровиця.

14.   Доручити виконавцям, визначеним у пунктах 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 даного рішення:

14.1.    Вести реєстр дітей дошкільного, шкільного віку та учнів в межах відповідної адміністративно-територіальної одиниці та забезпечити його постійне оновлення.

 

14.2.      Для забезпечення реалізації прав дітей дошкільного віку на здобуття дошкільної освіти надавати відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради інформацію про кількість дітей дошкільного віку та кількість дітей шкільного віку на кожен рік народження окремо до 05 вересня щорічно за формою, що додається (додаток 2).

14.3.     Надавати відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради статистичний звіт 77-РВК за формою та у порядку, затвердженому Міністерством освіти і науки України до 15 вересня щорічно.

14.4.    В разі змін інформувати   відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради про оновлення даних реєстру відповідної адміністративно-територіальної одиниці для подальшого внесення змін та доповнень у загальний реєстр.

15.    Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради (Ніна СТАСЮК):

15.1.   Призначити відповідальну особу за отримання та оновлення даних у міському реєстрі дітей дошкільного, шкільного віку та учнів.

15.2.   Упродовж 10 робочих днів забезпечити обробку даних, отриманих від відповідальних за облік дітей дошкільного, шкільного віку та учнів відповідних адміністративно-територіальних одиниць, вносити відповідні зміни і доповнення до міського реєстру.

16.       Визнати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 26.03.2021року №13 «Про організацію роботи щодо ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів Дубровицької міської ради».

17.    Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Микола КУХАРЕЦЬ).

 

Міський голова                                                    Богдан МИКУЛЬСЬКИЙ

Додаток 1

до рішення виконавчого комітету Дубровицької міської ради 10.03.2023 34

 

Список

освітніх закладів, закріплених за відповідними територіями

 

з/п

Назва освітнього закладу

Закріплені території за школами (села, вулиці)

 

1.

Бережківський ліцей Дубровицької міської ради

 

село Бережки

 

2.

Берестівський ліцей Дубровицької міської ради

 

село Берестя

 

3.

Залузький ліцей Дубровицької міської ради

село Залужжя, село Узлісся

 

4.

Колківський ліцей Дубровицької міської ради

село Колки,

село Порубка

 

5.

Орв‘яницький ліцей Дубровицької міської ради

село Орв’яниця, село Кураш,

село Соломіївка

 

6.

Осівський ліцей Дубровицької міської ради

село Осова

 

7.

Селецький ліцей імені Олега Ващишина Дубровицької

міської ради

село Селець, село Ясинець

 

8.

Сварицевицький ліцей Дубровицької міської ради

село Сварицевичі

 

9.

Озерська філія

Сварицевицького ліцею Дубровицької міської ради

 

село Озерськ

 

10.

Лісівська філія

Сварицевицького ліцею Дубровицької міської ради

 

село Лісове

 

11.

Зеленська філія

Сварицевицького ліцею Дубровицької міської ради

 

село Зелень

 

 

 

 

 

 

 

 

12.

 

 

 

 

 

 

 

Дубровицький ліцей №2 Дубровицької міської ради

місто Дубровиця, вулиці: Миру від будинку №63 до кінця вулиці (непарні номери), від будинку №68 до кінця вулиці (парні номери), Нова, Бориса Шведа, Камінського, Вінниченка, Садова, Галини Гордасевич, Максима Абрамовича, Столінська, Молодіжна, Нагорянська, Грушевського, Степана Бандери, Євгена Коновальця, Будівельна, Шкільна від будинку №14 до кінця вулиці (парні номери) та будинки №21,23,25,27, Віктора Головка будинки від №1 до №25 (непарні номери), №28, №32 (парні номери),                        Цегельна,          Глиняна,

Будівельна, Західна, провулок Грушевського.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дубровицький ліцей Дубровицької міської ради

місто Дубровиця, вулиці: Воробинська від будинку №1 до №43 включно (непарні номери), від №2 до №54 включно (парні номери), Прирічкова, Набережна, Червоного Хреста, Крива, Миру від будинку №10 до №62 (парні номери), від №5А до №57 (непарні номери), Спортивна, Шкільна від будинку№1 до №13А, №19, Березова від будинку №1 до №115 (непарні номери), від №2 до №100 (парні номери), Шевченка від будинку №1 до

№91 (непарні номери), від №2 до №56 (парні номери), Івана Франка, Поштова, братів Конончуків, Колодязьна від буд.№1 до №30, Богдана Хмельницького, Макарівська, Поліська, Комунальна, Селиця, Затишна, провулки Комунальний, Макарівський, вулиця Віктора Головка будинки 24, 26, 30А, 30Б, 30В, 30, 32А,

32Б, Юрія Колесника, Травнева, Вокзальна, Залізнична, Володимирська, Краєзнавців, провулок Артеменка, вул.Улянії та Анастасії Гольшанських від    будинку    №1    до    будинку    29

включно, Ставкова, Комунальна (Селецький старостинський округ).

 

14.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дубровицька гімназія №1 Дубровицької міської ради

місто Дубровиця, вулиці: Воробинська від будинку №56 по №186 (парні номери), від №47 по №185 (непарні номери), Князя Гліба Дубровицького, Лесі Українки, Перемоги, Рівненська, Тесленка, В’ячеслава Чорновола, Горинська, Лугова, провулок Луговий, вулиці Василя Стуса, Північна, Партизанська, Підлісна, Братів Лясковців, Армійська, Дружби, Тиха, Пирогова, Польова, Улянії та Анастасії Гольшанських від будинку 31 до кінця вулиці включно, Ювілейна, Шевченка від будинку №60 до №154 (парні номери), від №93 до 159 (непарні номери), Березова від будинку №117а до кінця вулиці (непарні номери), від будинку №104 до кінця вулиці (парні номери), Господарська, Медична, Паркова, Харпака, Хмелева, провулок Армійський, провулок Гольшанських, Колодязьна від будинку 31 до кінця

вулиці.

15.

Бережницька                гімназія Дубровицької міської ради

село Бережниця, село Білаші

16.

Великоозерянська        гімназія Дубровицької міської ради

село Великі Озера,

село Різки, село Шахи

 

17.

Великочеремельська         філія

Великоозерянської        гімназії Дубровицької міської ради

село Великий Черемель

 

18.

Велюнська гімназія імені Олександра                Ярмоліча Дубровицької міської ради

село Велюнь, село Загребля

 

19.

 

Кривицька гімназія Дубровицької міської ради

село Кривиця, село Вільне,

село Залішани, село Літвиця

20.

Лютинська                    гімназія Дубровицької міської ради

село Лютинськ

21.

Мочулищенська           гімназія Дубровицької міської ради

село Мочулище, село Острівці

 

22.

Трипутнянська                     гімназія Дубровицької міської ради

село Трипутня, село Грані

23.

Заслуцькам                           гімназія Дубровицької міської ради

село Заслуччя

24.

Крупівська гімназія Дубровицької міської ради

село Крупове

 

25.

Нивецька гімназія Дубровицької міської ради

село Нивецьк, село Грицьки, село Працюки

26.

Підлісненська                      гімназія Дубровицької міської ради

село Підлісне

 

27.

Бережківський заклад дошкільної освіти «Малятко» Дубровицької

міської ради

село Бережки

 

28.

Бережницький заклад дошкільної освіти «Веселка» Дубровицької міської ради

село Бережниця, село Білаші

 

29.

Берестівський заклад дошкільної освіти «Дивосвіт» Дубровицької міської ради

село Берестя

 

30.

Велюнський заклад дошкільної освіти «Колосок» Дубровицької міської ради

село Велюнь, село Загребля

 

31.

Залузький      заклад      дошкільної

освіти «Сонечко» Дубровицької міської ради

село Залужжя, село Узлісся

 

 

 

 

 

 

 

 

 

32.

Дубровицький заклад дошкільної освіти             №1             «Теремок» Дубровицької міської ради

місто Дубровиця, вулиці: Богдана Хмельницького, Березова від   будинку 1 до №115 (непарні номери), від №2 до

№100 (парні номери), братів Конончуків, Вокзальна, Володимирська, вулиця Воробинська від будинку №1 до №23 (непарні номери) від №2 до №20 (парні номери), Юрія Колесника, Залізнична, Завокзальна, Івана Франка, Колодязьна, Комунальна, Крива, Макарівська, Миру від будинку №10 до №62 (парні номери), від №5А до №57 (непарні номери), Набережна,           Поліська,           Поштова, Краєзнавців, Прирічкова, Селиця, Спортивна, Травнева,Червоного Хреста, Шевченка від будинку №1 до №55 (непарні номери), від №2 до №34 (парні номери), Шкільна, від будинку 1 до 13А,

№19, провулок Комунальний, провулок Макарівський.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

32.

Дубровицький                заклад дошкільної        освіти         №1

«Теремок»           Дубровицької міської ради

місто Дубровиця, вулиці: Богдана Хмельницького, Березова від   будинку 1 до №115 (непарні номери), від №2 до

№100 (парні номери), братів Конончуків,                          Вокзальна, Володимирська, вулиця Воробинська від будинку №1 до №23 (непарні номери) від №2 до №20 (парні номери), Юрія Колесника, Залізнична, Завокзальна,              Івана Франка, Колодязьна, Комунальна, Крива, Макарівська, Миру від будинку №10 до

№62 (парні номери), від №5А до №57 (непарні номери), Набережна, Поліська, Поштова, Краєзнавців, Прирічкова, Селиця, Спортивна, Травнева,Червоного Хреста, Шевченка від будинку №1 до №55 (непарні номери), від №2 до №34 (парні номери), Шкільна, від будинку 1 до 13А,   №19,   провулок   Комунальний,

провулок Макарівський.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

33.

Дубровицький                заклад дошкільної        освіти         №4

«Малятко»          Дубровицької міської ради

місто Дубровиця, вулиці: Улянії та Анастасії Гольшанських, Армійська, Березова від будинку №117а до кінця вулиці (непарні номери),   від будинку

№104 до кінця вулиці (парні номери), братів Лясковців, Воробинська від будинку №24 по №186 (парні номери), від №25 по №185 (непарні номери), Василя            Стуса,            Горинська, Господарська, Дружби, Лесі Українки, Західна, князя Гліба Дубровицького, Лугова, Медична, В’ячеслава Чорновола, Паркова, Партизанська, Північна, Перемоги, Підлісна, Пирогова, Польова, Рівненська, Тесленка, Тиха, Хмелева, Шевченка від будинку №38 до №154 (парні номери), від №57А до №159Е (непарні номери), Ювілейна,        Харпака,        провулки:

Анастасії та Улянії Гольшанських, Армійський, Луговий.

 

 

 

 

 

 

 

34.

Дубровицький                заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу №5

«Світлячок» Дубровицької міської ради

місто Дубровиця, вулиці: Віктора Головка, Бориса Шведа, Будівельна, Максима      Абрамовича,           Віталія Камінського, Вінниченка, Глиняна, Галини Гордасевич, Грушевського, Затишна, Лебедина, Миру від будинку

№63 до кінця вулиці (непарні номери), від будинку №68 до кінця вулиці (парні номери), Молодіжна, Нагорянська, Нова, Євгена Коновальця, Степана Бандери,       Садова,              Ставкова, Столінська, Цегельна, Шкільна від будинку №14 до кінця вулиці (парні номери) та будинки №21, 23, 25, 27,

провулки: Артеменка, Грушевського.

 

35.

Колківський заклад дошкільної освіти                 «Дюймовочка»

Дубровицької міської ради

село Колки,

село Порубка

 

36.

Лютинський заклад дошкільної

освіти                     «Світлячок» Дубровицької міської ради

село Лютинськ

 

37.

Мочулищенський           заклад дошкільної освіти «Первоцвіт» Дубровицької міської ради

село Мочулище, село Острівці,

село Крупове

 

38.

Озерський заклад дошкільної освіти                     «Первоцвіт» Дубровицької міської ради

село Озерськ

 

39.

Орв»яницький                 заклад дошкільної    освіти     «Казка»

Дубровицької міської ради

село Орв’яниця, село Кураш,

село Соломіївка

 

40.

Сварицевицький             заклад дошкільної освіти «Малятко» Дубровицької міської ради

село Сварицевичі, село Зелень,

село Лісове

 

41.

Селецький  заклад  дошкільної освіти                        «Сонечко»

Дубровицької міської ради

село Селець, село Ясинець

 

 

42.

Трипутнянський             заклад дошкільної освіти «Пізнайко» Дубровицької міської ради

село Трипутня, село Грані,

село Кривиця, село Вільне,

село Залішани, село Літвиця

 

43.

Дошкільний                підрозділ

«Сонечко» Заслуцької гімназії

село Заслуччя

 

44.

Дошкільний                підрозділ

«Джерельце»

Великоозерянської гімназії

село Великі Озера,

село Великий Черемель, село Різки,

село Шахи

 

45.

Дошкільний                підрозділ

«Сонечко» Нивецької гімназії

село Нивецьк, село Грицьки, село Працюки

46.

Дошкільний                підрозділ

«Теремок» Осівського ліцею

село Осова

 

47.

Дошкільний                підрозділ

«Радість»           Підлісненської гімназії

село Підлісне

 

 

 

 

Начальник відділу                                                                   Ніна СТАСЮК

Додаток 2

до рішення виконавчого комітету Дубровицької міської ради 10.03.2023№ 34

 

Дані реєстру дітей дошкільного віку

 

з/ п

Прізвище, ім»я та по

атькові дитини

Дата народження дитини (число,

місяць, рік)

Адреса дитини

Форма     охоплення    дітей     дошкільною

освітою

При міт ка

роки

2016

2017

2018

2019

2020

2021

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Начальник відділу                                                                   Ніна СТАСЮК

 

 

 

 

 

 

Список дітей шкільного віку       року народження

 

з/п

Прізвище,

ім’я,         по батькові

дитини

Дата народжен ня

Кла с

Місце проживання чи перебування

Місце навчання (заклад освіти)

Форма навчання

Належність до

категорії осіб            з

особливим и освітніми

потребами

При мітк а

1

2

3

4

5

6

7

8

9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Начальник відділу                                                                   Ніна СТАСЮК